Argumente

Teoria cu nevoia de miscare si combaterea sedentarismului nu mai misca pe nimeni din inertia in care este lansat - job, familie, ore suplimentare, copii.

Ai nevoie de o doza tare ca sa te reactivezi!
Nu, nu doza de efort, ci doza de adrenalina.
Catararea va declansa rezervele de adrenalina si te va ajuta sa refaci conexiunile dintre corp, suflet si psihic.

Ai doua variante de raspuns privind problema catararii: pot sau nu pot.
Daca spui din start ca nu poti, iti pui singur bariere. Daca iti oferi sansa de a incerca, vei descoperi noi orizonturi privind potentialul tau. Catararea nu este doar un sport, ci este mai intai o forma de miscare prin intermediul careia poti face mult mai multe lucruri.

Prin catarare vei descoperi o noua dimensiune a potentialului tau si o noua dimensiune a naturii, caci atunci cand te cateri trebuie sa fii in permanenta armonie cu natura si cu tine insuti si sa gasesti acel echilibru care iti permite sa mergi mai departe.

Mergand la catarat vei redescoperi lucrurile simple: o zi cu prietenii, un asfintit la munte, adierea vantului, o noapte petrecuta in cort, mangaierea soarelui, libertatea de miscare si bucuria de a savura fiecare clipa!

Iar frumusetea acestei activitati consta tocmai in faptul ca este accesibila tuturor si cu totii ne putem regasi in ea, ca intr-o oglinda... In catarare, toti ne confruntam cu teama de esec - Voi fi in stare sa fac asta? Daca o sa cad? Daca nu reusesc sa ajung pana sus? - si invatam sa infruntam propriile temeri, sa capatam incredere in noi si in ceilalti, sa acceptam sau nu provocarile, sa depasim barierele mentale, fizice sau emotionale si sa ne bizuim pe fortele proprii pentru a trece peste limitarile auto-impuse.

Si nu uitati: Cu totii suntem cataratori innascuti! Copii fiind, am inceput prin a merge de-a busilea, am continuat cu incercarile mai mult sau mai putin reusite de a ne catara pe canapea, iar mai tarziu am luat cu asalt copacii din gradina bunicilor sau din fata blocului...

Va invitam asadar sa redeveniti copii si sa raspundeti provocarilor!

Recomanda pagina unui prieten
H2O Extreme Addict Maramont Hoinareala Maramont Sport EcoNatura In Miscare Blue Gogu