Beneficii sociale

Majoritatea oamenilor acorda o importanta deosebita aspectelor de ordin social legate de activitatile pe care le desfasoara. De aceea, pentru multi componenta sociala a catararii reprezinta un aspect determinant.

La o sala de escalada atmosfera este deosebit de prietenoasa, fiind foarte usor sa-ti faci noi prieteni. Aici, toti sunt egali. Poti fi coleg cu profa de chimie, care mai nou s-a apucat de catarat, cu dom’ inginer sau dom’ director, toti impartasind aceeasi pasiune: cataratul.

Membrii unui club de escalada petrec impreuna momente agreabile, ajutandu-se in acelasi timp intre ei pentru a progresa.

Escalada este un sport care poate fi practicat la orice varsta, atat de catre cei foarte tineri cat si de persoanele in etate. Odata ce ai invatat sa te cateri, poti face acest lucru toata viata. Totodata este un sport care dezvolta spiritul de aventura si faciliteaza calatoriile.

Practicandu-se in mijlocul naturii, de cele mai multe ori intr-un cadru natural de exceptie si un peisaj unic, ea iti deschide un adevarat univers de imaginatie, curiozitate si cunoastere.

Recomanda pagina unui prieten
H2O Extreme Addict Maramont Hoinareala Maramont Sport EcoNatura In Miscare Blue Gogu