Vertical Step Maraton 2013

dsc_6094_-_bis_300

 

Aho, aho copii si frati

MARATONUL nu-l ratati!

Ca in fiecare an, in noiembrie la final

Noi pe toti va invitam

Sa veniti cu mic cu mare la a noastra adunare,

A lumii cataratoare...

Este vorba dupa cum bine stiti despre Vertical Step Maraton – concurs maraton de escalada si bouldering, eveniment consacrat al Vertical Sprit, care se va desfasura ca in fiecare an pe durata a doua zile, la final de noiembrie (30 noiembrie – 1 decembrie) la sala din Baicului – cea mai inalta sala de escalada din Romania.

Organizat pentru prima data in noiembrie 2009 pentru inaugurarea salii de escalada din Baicului, evenimentul a devenit emblema noastra, a celor de la Vertical Spirit si pentru ca stim ca multi dintre voi il asteapta cu bucurie, ne vom stradui sa nu va dezamagim nici de aceasta data: pastram in linii generale conceptul initial, care a transformat Vertical Step Maraton intr-un eveniment inediat pe scena escaladei din Romania, dar introducem si cateva noutati menite sa-i dea un plus de valoare si atractivitate.

dsc_6187_300EDITIA  din acest an va fi una SPECIALA deoarece:

  • Inauguram un nou tronson de escalada in fundalul salii: cel mai spectaculos si mai performant de pana acum, un tronson la care visam inca din 2009 de la deschiderea salii J
  • Vom avea 2 probe surpriza, sambata seara dupa finala la bouldering, ai caror castigatori vor primi espadrile  La Sportiva si Climb X.
  • Pe durata Maratonului, espadrilele pentru catarare si toate produsele LA SPORTIVA si CLIMB X distribuite la sala, vor avea preturi speciale. Daca va trebuie o noua pereche de espadrile, acum este momentul! Modelele disponibile de la La Sportiva vor fi: Miura, Solution, Catana, Cobra, Pyton. Modelele disponibile de la Climb X vor fi: Rock-it, Red Point, Red Point NLV.
  • Sala din Baicului va asteapta cu un nou „looK” mai luminos, mai colorat si mai dichist. 
  • Si nu in ultimul rand: sarbatorim 4 ani de la deschiderea salii din Baicului.

Scopul acestui eveniment ramane acelasi ca si la editiile anterioare:  sa adunam laolalta in numar cat mai mare, cataratorii din intreaga tara, in cadrul unui eveniment plin de culoare si dinamism si totodata sa promovam practicarea escaladei si a boulderingului in Romania.

dsc_0756_300Vertical Step Maraton ramane un un festival dedicat catararii, spiritului liber si non - conformismului celor care practica acest sport. Ne adresam tuturor celor pasionati de catarare, incepatori sau avansati si nu este nici pe departe un eveniment rezervat “elitei”, adica sportivilor cu performante ridicate.

De aceea, in runda de calificari vom avea trasee numeroase, variate si accesibile tuturor, indiferent de nivel.

Celor mai buni sportivi „ le rezervam” FINALELE, pe care le vom transforma intr-un adevarat spectacol de forta, suplete si concentrare, totul in lumina reflectoarelor si pe o muzica de cea mai buna calitate!  Asadar ii invitam pe finalisti sa evolueze intr-o atmosfera  special creata pentru ei,  iar spectatorilor le promitem ca nu vor regreta ca au ramas sa-i urmareasca sa-i incurajeze  si sa-i aplaude. Si de ce nu, sa se motiveze !!!

Fiind un “maraton” de escalada si bouldering ii incurajam pe toti participantii sa dea curs provocarii noastre si sa participe atat la sectiunea de boulder, cat si la cea de escalada, depasindu-si propriile limite si iesind din zona de confort.

dsc_0585_300

 

Amenajator principal va fi asa cum v-ati obisnuit :Oliver Batar.

Premiile aferente clasamentului general (boulder + escalada) vor fi in bani pentru categoriile Fete si Open, iar pentru restul categoriilor in produse.

Se vor realiza si clasamente separate pentru probele de escalada si boulder, iar primii clasati vor fi rasplatiti cu diplome.

Taxa de participare:  50 RON

Sponsor principal al evenimentului: Mercedes-Benz Clasa A
Sponsori: Hilti, Nutline, Alpin Expe, Vertical Store, Maramont Sport, Redis Nutritie.
Parteneri media: Gazeta Sporturilor, Rock FM, Webbing, Bivuac Media, www.dordeduca.ro, www.liberinmiscare.ro, www.extremeaddict.ro.

NU RATATI VERTICAL STEP MARATON  - o competitie in care fiecare isi poate depasi propriile limite si imbunatati performantele proprii !!!

toate noutatile »

H2O Extreme Addict Maramont Hoinareala Maramont Sport EcoNatura In Miscare Blue Gogu