TABARA DE SCHI PENTRU ADULTI

schi_2

Ce zici de o vacanta de neuitat la schi? Nu doar ca te vei distra pe cinste, dar cu siguranta vei invata o multime de lucruri despre tehnica de coborare pe schiuri!

PERIOADA: 28 ianuarie -1 februarie 2019 

LOCATIE: Poiana Brasov

Tabara se adreseaza adultilor = persoane care au implinit 16 ani si isi pot purta singure de grija, in afara programului de schi. 

POT PARTICIPA :

  • Debutanti  - nu au mai schiat niciodata ; obiectiv =  initiere pe schiuri
  • Incepatori – au mai schiat doar ocazional, nu stapanesc tehnicile de coborare pe schiuri, schiaza in plug si doresc sa depaseasca acest nivel. Obiectiv = renuntarea la plug si invatarea tehnicii de coborare cu schiurile paralele (in special efectuarea virajelor cu schiurile paralele).

elvetia_-_la_schi_in_elvetia_300COORDONATOR al taberei: Daniel Burcea (antrenor de schi, absolvent al ANEFS specializarea schi)

CAZAREA: la pensiune

TRANSPORT: cu masinile personale. Nu va ingrijorati, se vor gasi locuri si pentru cei care nu detin autoturism personal.

TAXA DE PARTICIPARE = 850 lei / persoana (reprezinta doar taxa de instruire pe schiuri)

CHELTUIELILE DE DEPLASARE (transport, cazare, masa), cheltuielile cu inchirierea echipamentului de schi si costul transportului pe cablu le suporta fiecare participant. Cazare 150 lei/zi camera dubla, transport aproximativ 150 lei, inchiriere echipament aproximativ 200 lei, schi pass 300-400 lei. Pentru masa nu recomandam restaurantul, locatia in care ne vom caza fiind dotata cu bucatarie si un living generos pentru a gati si a servi masa.  

schi_3

LOCURILE SUNT LIMITATE la maxim 8 participanti.

DETALII & INSCRIERE:

Daniel Burcea, telefon - 0766.452.126

Si sa stiti ca nici macar nu este chiar atat de greu sa ajungeti sa schiati in tandem, precum schiorii din imagine. Va trebuie doar putina perseverenta!

 

toate noutatile »

H2O Extreme Addict Maramont Hoinareala Maramont Sport EcoNatura In Miscare Blue Gogu