Seara speciala de Martisor pentru fete

afis_1_martie_final_300Vineri, 28 februarie

Sarbatoreste Martisorul la catarare, la sala de escalada Vertical Spirit din Baicului!

Pentru ca evenimentul de Martisor din anii trecuti a fost bine primit si sala a fost plina de fete frumoase, radioase si vesele, Vertical Spirit invita din nou toate fetele la o iesire inedita in oras. Haideti din nou la catarare!

Este o seara in care fetele vor fi in centrul atentiei!


De aceea, am conceput urmatorul program special pentru ele, in ziua de 28 februarie (vineri):

  • SEDINTA GRATUITA DE INITIERE : 19.00 – 21.00

Pentru fetele care nu s-au mai catarat niciodata!
Locurile sunt limitate! Pentru a-ti rezerva un loc trimite un mail la adresa: marius@verticalspirit.ro. Fetele care vor dori sa continue sa invete catararea, vor beneficia de un DISCOUNT de 15% daca se inscriu la cursurile pe care le organizam la sala.

  • INTRUNIRE CONCURS DE BOULDER: 17.00 – 21.30

Pentru fetele cataratoare!
Concursul este in maniera dupa lucru (puteti veni oricand in acest interval). Vor fi 25 de trasee noi - noute de boulder, special concepute pentru fete si doar pentru ele in aceasta seara. Amenajatori: Neghi, Marius Luca, George Maris, Ionut Ambrosie.

Indiferent de nivel, fiecare fata va avea suficiente trasee pe care sa se incordeze. Daca nu va simtiti confortabil cu ideea de concurs, nicio problema, nimeni nu va obliga sa punctati in clasament. Pentru cele care o vor face, vom realiza un clasament si vom oferi premii speciale.

  • TRASEE NOI DE ESCALADA : 17.00 – 21.30

Doar pentru fete sau „interzis baietilor”!
Vom amenaja special pentru fete 6 trasee de escalada cat mai variate, cu grade de dificultate de la mic la mare, pe care va invitam sa le incercati.
Vom avea și un premiu special pentru fata care parcurge cel mai greu traseu de escalada!

  • FESTIVITATEA DE PREMIERE: 22.00

Atentie, se premiaza fete!
La final va avea loc festivitatea de premiere pentru fetele care au dorit sa puncteze in clasament , participand astfel la concursul nostru.
Premiile vor fi... surpriza!

  • PROVOCARE VESTIMENTARA

Tinuta speciala!
Haideti sa facem aceasta seara si mai speciala pentru fete, sa uitam de inhibitii, de reguli si de conformism si sa ne bucuram de haine frumoase si colorate si de ce nu, mulate si cat mai feminine. De 1 Martie sunt permise si chiar recomandate coafurile, machiajul, lacul de unghii si puteti incerca chiar si fustite.
Atentie! Pregatim diplome pentru cele mai feminine și mai dichisite tinute.

  • PROVOCARE CULINARA

Rasfat intre fete!
Vino la sala cu ceva gatit de tine. Facem schimb de experienta si ne bucuram de gusturi bune!

  • INVITATIE LA STANCA, DOAR INTRE FETE!

În weekend-ul 1-2 martie va propunem o intalnire intre fetele cataratoare la Veliko Turnovo iar detaliile le vom stabili la intalnirea de vineri de la sala. Speram ca vremea va tine cu noi și vom incerca să realizam și un filmuletz al acestei intalniri.

Ceaiul cald si aromat este din partea casei!

In seara de 28 februarie (vineri), sala va fi deschisa tuturor, adica si clientilor de sex masculin (sa se bucure si ei intre atatea fete), cu mentiunea ca, accesul pe traseele de boulder si escalada special concepute pentru fete va fi permis doar acestora.

Pentru fetele care detin un abonament valabil la sala intrarea este gratuita, celelalte vor plati doar intrarea la sala.

Va asteptam cu drag!

toate noutatile »

H2O Extreme Addict Maramont Hoinareala Maramont Sport EcoNatura In Miscare Blue Gogu