Tabara de escalada pentru copii

CHEILE SOHODOLULUI, 11 - 14 iulie 2019

foto_anunt_1_300Escalada inseamna joaca, miscare, provocare, distractie. Practicata in mijlocul naturii , escalada aduce numeroase beneficii copiilor, atat fizice cat si mentale si educationale.

Incurajeaza-ti copilul sa practice activitati sportive in natura ! Escalada il va “prinde”cu siguranta, dandu-i incredere in fortele proprii.

DESPRE CHEILE SOHODOLULUI

  • Cheile Sohodolului sunt situate la 15 km de Targu Jiu, in directia Baia de Arama, fiind arie protejata;
  • Cheile sunt strabatute de drum auto, iar accesul la falezele de catarare este foarte usor ;
  • Exista multe trasee de escalada accesibile pentru copii ;
  • Zona este foarte frumoasa, avand un farmec aparte;

CE NE PROPUNEM:

  • Sa sustinem activitatile potrivite pentru a stimula dorinta naturala a copiilor de a invata lucruri noi si de a se cunoaste mai bine odata cu atingerea si depasirea limitelor, crescandu-si astfel stima de sine. 
  • Copiii, ca si adultii, sunt motivati sa invete si sa actioneze atunci cand mediul le ofera anumite provocari stimulatoare. Aceste stimulente sunt: bucuria, curiozitatea, provocarea, nevoia de control si de cunoastere, admiratia de sine si de altii, etc. Vom avea din toate suficient, iar activitatile vor contine aspecte practice si utile!
  • Sa le oferim copiilor o tabara de neuitat cu multa bucurie, relaxare si placere de viata.
  • Sa se deconecteze de la mediul scolar solicitant si sa se reconecteze la corpul lor pe care il vor solicita in deosebit de multe feluri in aceasta tabara: escalada, urcusul, balaceala, lucrul cu mainile, reactia la pozitii noi (a fi in aer), conexiunea calda cu colegii de tabara si cu instructorii prin intermediul jocurilor la pensiune. Pentru copii va fi o experienta complexa ce va uni mintea si corpul.

CINE POATE PARTICIPA LA ACEST STAGIU?

La aceasta tabara pot participa copii cu varste cuprinse intre 6 si 16 ani, indiferent de nivelul lor in practicarea escaladei. Va fi un stagiu sportiv, in care accentul se va pune pe catarare si activitatile specifice.

UNDE VOM STA?

La cort, chiar in mijlocul Cheilor, in imediata vecinatate a falezelor de catarare, a raului si a drumului auto. Masa o vom servi sub forma de picnic, la locul de campare.

CAT COSTA?

950 RON / copil.

Acest tarif include: transport, masa, echipament specific, instruirea in escalada. Pentru frati se acorda un discount de 50 lei / copil.

IMPORTANT : Este bine ca fiecare copil sa aiba echipament de campare propriu: sac de dormit, izopren, cort.

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE:  26 iunie 2019

INSCRIERILE se pot face la receptia salii de escalada Vertical Spirit din Baicului sau prin e-mail la adresa: roxana@verticalspirit.ro 

PERSOANA de CONTACT: Roxana Anghel

Telefon: 0785.211.960

toate noutatile »

H2O Extreme Addict Maramont Hoinareala Maramont Sport EcoNatura In Miscare Blue Gogu