Campania

afis_a3_siguranta_in_mai_poza_arina_web_300PRACTICAREA ESCALADEI IN SIGURANTA este OBIECTIVUL PRINCIPAL la salile de escalada Vertical Spirit!

In cadrul Campaniei de Siguranta din saptamana 19 - 23 mai, vom aborda diverse aspecte legate de asigurarea celuicare se CATARA CAP DE COARDA.

Va invitam sa luati parte la:

Seminarul  "CATARAREA CAP DE COARDA" cu PARTICIPARE GRATUITA* la sala din Baicului!

  • luni 19 mai, orele 18.00-20.00
  • miercuri 21 mai, 18.00-20.00
  • Instructor: Daniel Burcea
  • * Participarea este gratuita pentru cei care detin un abonament valabil la una dintre salile de escalada Vertical Spirit. Cei nu detin un astfel de abonament, dar doresc sa participe o pot face in baza unei intrari de o zi la sala.
  • Pentru buna desfasurare a acestui seminar va rugam sa trimiteti un e-mail cu datele de contact (nume, prenume, e-mail, telefon) la adresa receptie@verticalspirit.ro prin care sa va anuntati participarea.

Tematica seminarului:

  • asigurarea cu GRI - GRI 
  • asigurarea capului de coarda

Va invitam asadar sa luati parte la acest seminar, pentru a afla in primul rand daca modul in care intelegeti siguranta in escalada este similar cu informatiile pe care vrem sa le prezentam, asigurandu-va astfel ca aveti grija de voi si de partenerii de catarare.

Ne dorim ca toti cataratorii sa respecte regulile de baza ale sigurantei la sala si sa se catere in maxima siguranta.

Catararea nu este periculoasa prin natura ei decat daca oamenii fac greseli si trebuie sa fim deplin constienti de acest lucru. Unele greseli poti fi fatale sau cu urmari grave si cele mai multe dintre accidente se produc din neatentia cataratorului, din ignorarea riscului sau din necunoastere. 

Sa inveti sa te cateri in siguranta este obiectivul numarul 1 in practicarea acestui sport. 

Desi cataratorii incepatori au un risc mai mare de accidentare, cei cu ‘’vechime’’ pot face si ei greseli din graba si neatentie. Luati-va timpul necesar inspectarii echipamentului si pentru a va asigura ca faceti corect toate manevrele de coarda intr-o escalada.

Scopul nostru ca si cataratori este sa ne confruntam cu riscul, sa ne provocam limitele si sa coboram de pe traseu in siguranta.

toate noutatile »

H2O Extreme Addict Maramont Hoinareala Maramont Sport EcoNatura In Miscare Blue Gogu