Petrecere gratuita de 1 Iunie pentru copiii de la Vertical Spirit

images_3Duminica, 1 iunie

Orele: 16.00 – 20.00

La sala din Baicului

Cu ocazia Zilei Copilului, ii invitam pe toti copiii care frecventeaza salile de escalada Vertical Spirit sa ia parte la o petrecere energica si distractiva, pe care o vom organiza special pentru ei.

Este un dar din partea noastra, a echipei Vertical Spirit, pentru toti piticii care indragesc escalada si au ales sa descopere tainele acestui sport alaturi de noi.

Si pentru ca este ziua tuturor copiilor, ne-am gandit sa oferim si altora bucuria de a lua parte la petrecerea noastra : asadar dragi copii, va puteti invita un prieten/prietena care nu se catara la noi la sala.

Inscrierile se pot face pana la data de 28 mai, in limita a 35 de locuri disponibile (din considerente legate de capacitatea salii si securitate). Așa că, grabiți-vă să ocupați un loc pentru voi + inca unul pentru un prieten dacă doriți.

La petrecere pot participa copiii care au un abonament valabil (indiferent de tipul acestuia) la una dintre salile noastre.

Pentru a putea oferi copiilor bauturi racoritoare si dulciuri, parintii vor contribui cu suma de 15 lei / participant (suma se va achita in momentul inscrierii).

1iunie_300Ce vor face copiii la petrecere:

  • se vor catara oriunde își doresc și oricât
  • se vor da în leagănul uriaș
  • se vor catara pe plasa uriasa
  • se vor juca cu mingea sau orice altceva le pare atractiv, vor alerga, se vor tranti si harjoni pe saltele,
  • iar la final se vor da pe pe rând pe Mega - Tiroliana.

Părinții, dacă doresc, pot participa activ în limita spațiului și timpului disponibil și își pot fila și încuraja copiii.

Copiii sunt rugati sa vina cu imbracaminte sport si obligatoriu cu incaltari de schimb pentru sala (de preferat tenesi), la fel si parintii care doresc sa se angreneze in activitati. 

Detalii si inscrieri:  

  • Andreea Burcea : Tel. 0766.776.887; e-mail:  andreea@verticalspirit.ro    
  • sau direct la una dintre salile noastre de escalada in timpul programului de functionare.

Pentru o organizare eficienta va rugam sa confirmati participarea copiilor si sa achitati contributia de 15 lei pentru bauturi si dulciuri pana la data de 28 mai 2014.

 

Va asteptam cu drag!

Echipa Vertical Spirit


 

toate noutatile »

H2O Extreme Addict Maramont Hoinareala Maramont Sport EcoNatura In Miscare Blue Gogu