Tabara de escalada pentru copii

20 - 22 octombrie 2017, Bulgaria

Veliko Tarnovo

p9170053_web_300Copilului tau ii place escalada si abia asteapta sa dea curs provocarilor oferite de catre acest sport in natura? Iesirea la catarat din Bulgaria, va fi o ocazie de a-si indeplini visul in conditii de siguranta, alaturi de alti mici cataratori.

DE CE BULGARIA?

  • este aproape de Bucuresti: 170 km pana la Veliko Turnovo;
  • accesul la faleze de catarare este foarte rapid ;
  • exista multe trasee de escalada accesibile pentru copii ;
  • zona este foarte frumoasa, conditiile de cazare si mancarea sunt excelente;
  • copiii vor vizita locuri noi.

CINE POATE PARTICIPA LA ACEASTA IESIRE? Pot participa copii cu varste cuprinse intre 5 si 16 ani, indiferent de nivelul lor in practicarea escaladei. Va fi un stagiu sportiv, in care accentul se va pune pe catarare si activitatile specifice.

UNDE VOM STA? La o pensiune in centrul orasului Veliko Tarnovo sau in pitoreasca asezare Arbanasi. Micul dejun il vom servi la pensiune, pranzul la faleza, sub forma de picnic, iar cina la un restaurant din apropierea pensiunii.

CAT COSTA?

550 RON / copil. Acest tarif include: transport, cazare, masa, echipament specific, instruirea in escalada.

PLECAREA va fi vineri dupa-amiza, in jurul orei 16.00 (20 octombrie).

INSTRUCTOR COORDONATOR: Sorin Serbulescu.

IMPORTANT !!! Fiecare copil participant are nevoie de procura notariala din partea ambilor parinti care sa ateste faptul ca acestia sunt de acord cu iesirea din tara a copilului insotit de catre instructorii prezenti la stagiu. In cazul in care copilul este insotit de unul dintre parinti are nevoie de aceasta procura, din partea celuilalt parinte.

DETALII SI INSCRIERI: La Receptia salii de escalada din Baicului sau prin e-mail la Roxana Anghel. Persoana de contact: Roxana Anghel. E-mail: roxana@verticalspirit.ro ; telefon: 0785.211.960.

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 5 octombrie 2017.

toate noutatile »

H2O Extreme Addict Maramont Hoinareala Maramont Sport EcoNatura In Miscare Blue Gogu