Workshop de antrenament mental

arno_portret_300Diminuează-ți frica de cădere și îmbunătățește-ți angajamentul!

18 și 19 noiembrie, intre 16.00 si 22.00

la sala din Baicului

Workshop-uri de antrenament mental în escaladă sustinute de Arno Ilgner, autorul cărții The Rock Warrior’s Way, carte  tradusa și în limba română în 2013 – ”Calea Razboinicului Stâncii”

Un workshop util pentru oricine are ca obiectiv creșterea performanței personale în escaladă, chiar dacă nu se confruntă frecvent cu situații de evitare a angajării într-un traseu dificil.

Arno Ilgner vizitează România într-un tur al Europei și va susține un numar limitat de workshop-uri la sala Vertical Spirit din Baicului. Sunt programate două grupe a câte 8 participanți iar locurile au început deja să se ocupe. Dacă ești interesat de aspectul mental înscrie-te din timp. 

Detalii si înscrieri: Roxana Diana Anghel

E-mail : roxana@verticalspirit.ro

Telefon: 0785 211.960 

Dacă până acum ai lucrat din greu să-ți îmbunătățești abilitățile fizice și de tehnică în escaladă dar simți că uneori eziți să mergi până la limita ta și că ți-ai dori mai mult, acum este momentul să te concentrezi pe dezvoltarea abilităților mentale. Ele există dar nu au fost dezvoltate și  puse să lucreze pentru tine.  

cadere_rww_300Aspectul mental este esențial în cățărare. Felul în care gândim și în care ne confruntăm cu situațiile stresante sunt fie folositoare și de învățare, fie  limitatoare și frustrante. De fapt putem depași limitările cu care ne confruntăm, fie ele reale sau imaginare.

Participă la workshop-urile de antrenament mental în escaladă și află cum să aplici practic metoda lui Arno Ilgner, pentru a te confrunta cu provocările și a ieși din ele mai puternic, mai conștient și încântat de ceea ce ai învățat.

”Calea Războinicului Stâncii este o metodă despre dezvoltarea capacității de a rămâne atent și în situații de stres, lucru care permite cățărătorilor să gestioneze mai bine incertitudinea și să crească gradul de angajament. Acest workshop dezvoltă abilități prin practicarea exercițiilor de cădere  (începând cu căderi foarte mici crează o creștere adecvată), de conștientizare, mișcare, respirație si odihnă. Toate abilitățil învățate vor fi aplicate pe un traseu provocator în cadrul workshop-ului.”

Obiectivul workshop-ului este să descoperiți și să aplicați o metodă structurată pentru angajarea în risc gestionând mai eficient stresul.

Veti primi: un PDF cu exerciții, lecții gratuite in format electronic, un card laminat RWW care sa vă reamintească la cățărare care sunt etapele evaluării riscului.

 

toate noutatile »

H2O Extreme Addict Maramont Hoinareala Maramont Sport EcoNatura In Miscare Blue Gogu