Martisor pe verticala

afis_martisor_pe_verticala_2015_-final_300_02Accepta provocarea : vino joi, 5 martie la sala de escalada din Baicului pentru a te bucura de o sesiune de catarare ca-ntre fete!

Luna MARTIE este o luna speciala pentru fete!  Sarbatoreste venirea primaverii la catarare, impreuna cu Vertical Spirit, la sala de escalada din Baicului!
Pentru ca evenimentele  de Martisor din anii trecuti au fost apreciate, iar sala a fost plina de fete frumoase, radioase si vesele, pastram traditia si invitam din nou toate fetele la o iesire inedita in oras: PE VERTICALA!

Este o seara in care fetele vor fi in centrul atentiei ! Programul acestei seri, este conceput special pentru ele.

17.00–19.00/19.00–21.00 SEDINTA GRATUITA DE INITIERE IN ESCALADA - pentru fetele  care nu s-au mai catarat

Locurile sunt limitate! Pentru a-ti rezerva un loc trimite un mail la adresa: roxana@verticalspirit.ro. Fetele care vor dori sa continue sa invete catararea, vor beneficia de un DISCOUNT de 15% la cursurile regulate pe care le organizam la sala, precum si de o reducere la tabara de escalada pe care o vom organiza la Baile Herculane in luna aprilie.

17.00-22.00  SERATA de BOULDER & ESCALADA -  pentru fetele cataratoare

 30 trasee de boulder

  • 15 trasee foarte usoare
  • 10 trasee usoare si medii
  • 5 trasee taricele

6 trasee de escalada: 5c+, 6a/6a+, 6b, 6b+/6c, 6c+,7a5 trasee taricele

Panoul de boulder va fi amenajat special pentru aceasta SERATA: vom da jos toate prizele, le vom spala si vom seta pe panou doar traseele dedicate fetelor. Traseele vor fi pe culori si vor avea prizele de plecare si topul marcate. Traseele foarte usoare vor fi marcate cu banda verde, traseele usoare si medii vor fi marcate cu banda rosie, iar traseele taricele vor fi marcate cu banda neagra.

Indiferent de nivel, fiecare fata va avea suficiente trasee pe care sa se incordeze. Daca nu va simtiti confortabil cu ideea de concurs, nicio problema, nimeni nu va obliga sa punctati in clasament. Pentru cele care o vor face, vom realiza un clasament si vom oferi premii speciale. Concursul este in maniera dupa lucru  si puteti veni oricand in acest interval.

21.00 FINAL ROUTE - 1 traseu de boulder & 1 traseu de escalada

Pentru cele mai motivate si ambitioase dintre fete vom pregati doua trasee incitante si provocataoare - unul de boulder si unul de escalada, pe care le vor putea incerca la finalul serii, iar cele mai bune evolutii vor fi recompensate! 

PROVOCARE VESTIMENTARA : Iesi in evidenta!

Atentie! Vom premia cele mai feminine și mai dichisite tinute.

 Haideti sa facem aceasta seara si mai speciala pentru fete, sa uitam de inhibitii, de reguli si de conformism si sa ne bucuram de haine frumoase si colorate si de ce nu, mulate si cat mai feminine. Sunt permise si chiar recomandate coafurile, machiajul, lacul de unghii si puteti incerca chiar si fustite.

PROVOCARE CULINARA - Rasfat intre fete!

Pregateste si tu ceva gustos si hai sa facem schimb de experienta si sa ne bucuram de gusturi bune!

Pregatim si noi prajiturele surpriza, iar ceaiul cald si aromat va fi  din partea casei!

 
In seara de 5 Martie, sala va fi deschisa tuturor. Domnilor, sunteti bineveniti sa va clatiti ochii, sa le admirati si sa le sustineti pe doamne si domnisoare si bineinteles, sa va catarati alaturi de ele, dar pe alte trasee. Suntem convinsi ca sunteti de accord ca in aceasta seara speciala, accesul pe traseele de boulder si escalada special concepute pentru fete, sa fie permis doar acestora.

Intrarea la sala si participarea la eveniment este GRATUITA pentru toate fetele!

Va asteptam cu drag!

toate noutatile »

H2O Extreme Addict Maramont Hoinareala Maramont Sport EcoNatura In Miscare Blue Gogu