Martie - LUNA CATARATOARELOR

In martie, la salile de escalada Vertical Spirit, fetele vor fi in centrul atentiei!

luna_femeilor_final_300Special pentru dumneavoastra doamnelor, in luna martie:

  • REDUCERE 10%  la abonamentul lunar.
  • REDUCERE 10% la cursurile regulate cu 8 sedinte lunare
  • REDUCERE 60% la SEDINTELE DE INITIERE desfasurate vinerea in intervalul 19.00 - 21.00, la ambele sali.

In fiecare vineri din luna martie, atat la sala de escalada din Baicului, cat si la cea de la Universitate, vom organiza pentru fetele dornice sa experimenteze catararea, sedinte de initiere cu tarif redus. Reducerea va fi de 60%, costul unei sedinte cu durata de 2 ore si tot echipamentul de securitate inclus, fiind de 25 lei. In cadrul acestei oferte, numarul de locuri este limitat: o grupa formata din maxim 6 fete, la fiecare sala. Inscrierea se face in baza unei programari prealabile (obligatorie) la adresa de e-mail: roxana@verticalspirit.ro.

  • IESIRE GRATUITA LA CATARAT in Bulgaria - Basarbovo, pentru fetele incepatoare : sambata 7 martie. Echipamentul este pus la dispozitie de catre noi, precum si instruirea. Cheltuielile de deplasare si le plateste fiecare. Baietii sunt bineveniti daca doresc sa le insoteasca si sa le fileze pe fete. LOCURI LIMITATE!  Aceasta iesirea se adreseaza exclusiv clientelor Vertical Spirit, inscrise sau nu la cursurile de escalada. Pentru a participa la aceasta iesire va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa: andreea@verticalspirit.ro sau sa discutati cu instructorul in a carui grupa va aflati!
  • SESIUNI GRATUITE DE BOULDER  : vineri 6 & 13 martie, 18.30 - 20.30, la sala din Baicului cu Daniel Burcea si Marius Luca, la Baicului 18.30 – 20.30. Aceste sesiuni se adreseaza in exclusivitate clientelor Vertical Spirit, indiferent daca sunt inscrise sau nu la cursurile de escalada. Participarea se face in baza unei inscrieri prealabile. Numarul de locuri este limitat: maxim 6 fete in fiecare dintre cele 2 zile.
  • SESIUNI GRATUITE DE YOGA :  vineri 20 & 27 martie (pentru detalii si inscrieri trimiteti un e-mail la adresa: roxana@verticalsprit.ro)

O luna dedicata femeilor cu spirit de aventura!

 

toate noutatile »

H2O Extreme Addict Maramont Hoinareala Maramont Sport EcoNatura In Miscare Blue Gogu