Tabara de escalada pentru adulti

dsc_9142_300_01

Daca e primavara, e timpul sa mergem in tabara de escalada de la Herculane ! O traditie deja la Vertical Spirit,  o tabara asteptata cu placere si de instructori, nu doar de cursanti.

An de an, noi „generatii” de cursanti ne-au insotit in aceasta tabara, dorind sa descopere escalada pe stanca, sa progreseze sau pur si simplu sa respire aer de primavara, sa se relaxeze si sa se bucure in mijlocul naturii.

PERIOADA: 20 - 23 aprilie 2017

UNDE?

La Baile Herculane

CINE POATE PARTICIPA ?

Orice persoana care a implinit 16 ani, indiferent de experienta in practicarea escaladei sau de conditia fizica pe care o are. Minorii pot participa numai in baza acordului scris al parintilor.

CE VOM FACE IN TABARA?

Tabara se adreseaza atat celor aflati la primul contact cu stanca sau cu escalada, cat si celor care au o oarecare experienta in particarea escaladei si doresc sa progreseze.

  • Catarare mansa (cu asigurare de sus) pe trasee variate pentru familiarizarea cu stanca si cu tehnica specifica
  • Tehnici si elemente tehnice specifice catararii pe stanca : utilizarea prizelor de mana si de picior, folosirea aderentei, pozitionarea pe prize, echilibrul,
  • Manevre de siguranta: asigurarea coechipierului, instalarea si dezinstalarea mansei, rapelul, asigurarea cap de coarda
  • Catarare cap de coarda abordarea unui traseu la vedere, flash, dupa lucru.

UNDE VOM STA?

La camping sau la pensiune, in functie de preferinte. Cei care doresc sa stea in camping trebuie sa aiba echipament de campare propriu.

_mg_1601_georgiana_300_01DE CE LA HERCULANE?

  • Datorita climatului prietenos, care face ca primavara sa se instaleze mai devreme aici decat in restul tarii;
  • Datorita falezelor de catarare numeroase si usor accesibile si traseelor variate si potrivite pentru toate nivelurile (exista si cateva faleze amenajate de catre clubul nostru pentru stagii de escalada);
  • Datorita farmecului aparte al zonei, ce se datoreaza nu doar peisajului incantator ci si numeroaselor bazine cu apa termala in care te poti relaxa dupa o zi de catarat.

TARIF: 450 RON / persoana (include echipamentul specific: ham, espadrile, casca, coarda, dispozitiv de asigurare).

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 5 aprilie 2017

DETALII SI INSCRIERI : la sala de escalada Vertical Spirit din Baicului sau prin e-mail la Roxana Anghel

Persoana de contact: Roxana Anghel

E-mail: roxana@verticalspirit.ro ; telefon: 0785.211.960

toate noutatile »

H2O Extreme Addict Maramont Hoinareala Maramont Sport EcoNatura In Miscare Blue Gogu