Martisor pe verticala

dsc_9354_300

 

Vineri, 1 Martie, începând cu ora 17.00 la sala din Baicului.

Pentru că la Vertical Spirit apreciem feminitatea și felul în care femeile de orice vârstă se exprimă în și prin cățărare, invităm alături de noi în această seară, atât cățărătoarele, cât și fetele care vor să experimenteze pentru prima dată acest sport minunat, într-o atmosferă specială.

Alături de noi, OLIVER BATÂR - cel mai experimentat și apreciat amenajator și exponent al boulderingului din România, își va folosi talentul și creativitatea pentru a seta traseele de boulder dedicate fetelor.

Accesul în sală și la traseele de boulder special amenajate pentru acest eveniment este GRATUIT pentru doamne și domnișoare, iar pentru sesiunile de inițiere în escaladă (cu instructor și echipament specific inclus), avem un preț promoțional în seara de Mărțisor.

PROGRAMUL SERII

SERATĂ de BOULDER 17.00 - 21.30
- - Amenajator: Oliver Batâr
- - 17.00 - 20.30 Concurs după lucru - 30 de trasee de boulder cu dificultăți între gradul 4 și 6c+ (puteți începe oricând în acest interval).
- - 21.00 Final Routes - 2 trasee la vedere, 4 minute, intră primele 6 clasate
- - Deși punctarea în clasament nu este obligatorie, încurajăm participantele să dea curs provocării și să își înregistreze traseele.

ȘEDINȚĂ DE INIȚIERE ÎN ESCALADĂ 17.00-19.00 & 19.00-21.00
- - Maxim 12 locuri
- - Se adresează fetelor care nu au mai participat niciodată la ședințele si cursurile de inițiere organizate de Vertical Spirit.
- - Tarif promoțional: 38 lei / persoană (50% reducere)
- - Pentru a-ți rezerva un loc trimite un mail la adresa: roxana@verticalspirit.ro.

TOMBOLA & FESTIVITATEA DE PREMIERE ora 21.40
- - Premiile si produsele pentru tombola vor fi oferite de către: Zumont, Decathlon, Farmec - produse din gama Gerovital Plant, HMD Global - The Home of Nokia Phones.

PROVOCARE VESTIMENTARĂ : Ieși în evidență!
- - Pentru ca ne plac culorile și contrastele, pentru că primăvara însăși, reprezintă o explozie de bucurie și culoare, sperăm că veti da curs provocarii noastre. Hai să uităm de inhibiții, de reguli și de conformism și să ne bucurăm de haine frumoase și colorate și de ce nu, mulate și cât mai feminine. Sunt permise și chiar recomandate coafurile, machiajul, lacul de unghii, fustitele si rochitele.

PROVOCARE CULINARĂ - Răsfaț între fete!
- - Pregătește și tu ceva gustos și hai să facem schimb de experiență si să ne bucurăm de gusturi bune! Pregătim și noi prajiturele surpriză, iar ceaiul cald și aromat va fi din partea casei!

SALA VA FI DESCHISĂ TUTUROR în seara de 1 Martie. INTRAREA la SALĂ este GRATUITĂ pentru fete în această seară (excepție participantele la ședințele de inițiere cu preț redus).

Domnilor, sunteti bineveniti, să le admirați si să le susțineți pe doamne și domnișoare și bineințeles, să vă cățărați alături de ele, dar nu pe traseele de boulder dedicate lor.
Suntem convinsi ca sunteti de acord ca in această seară specială, accesul pe traseele de boulder special concepute pentru fete, sa le fie permis doar acestora.

SPONSORI: ZUMONT, DECATHLON, FARMEC cu produse din gama GEROVITAL PLANT, HMD Global - compania care detine licenta exclusiva a brandului Nokia pentru telefoane si tablete.

PARTENER: BIVUAC MEDIA

Vă așteptăm cu drag!

toate noutatile »

H2O Extreme Addict Maramont Hoinareala Maramont Sport EcoNatura In Miscare Blue Gogu