Martisor pe verticala

dsc_9354_300

 

LA VERTICAL SPIRIT primavara incepe cu MARTISOR  PE VERTICALA – o seara de catarare dedicata fetelor, oferita GRATUIT ca in fiecare an, in ziua de 1 Martie, tuturor doamnelor si domnisoarelor impatimite de catarare sau dornice sa traiasca experiente noi.

Accepta provocarea: bucura-te de o iesire inedita in oras si sarbatoreste venirea primaverii la catarare, impreuna cu Vertical Spirit, la sala de escalada din Baicului!

Este o seara in care fetele vor fi in centrul atentiei, programul fiind conceput special pentru ele.

PROGRAMUL SERII

17.00 - 21.30  SERATA de BOULDER

Concurs dupa lucru: 17.00 – 20.45 (puteti incepe oricand in acest interval, la 20.45 ultima intrare in traseu). 35 trasee de boulder: 10 foarte usoare, 10 usoare, 10 medii, 5 taricele 

21.00 Final Route : la vedere, 4 minute, primele 6 clasate 

Amenajator: ROBERT COHN

Panoul de boulder va fi amenajat special pentru aceasta SERATA. Indiferent de nivel, fiecare fata va avea suficiente trasee pe care sa se incordeze. Daca nu va simtiti confortabil cu ideea de concurs, nu este obligatoriu sa punctati in clasament.

17.00–19.00  & 19.00–21.00   SEDINTA DE INITIERE IN ESCALADA

  • Numarul de locuri este limitat la 12. 
  • Se adreseaza fetelor care nu au mai participat niciodata la sedintele si cursurile de initiere organizate de Vertical Spirit.
  • Tariful este promotional: 35 lei / persoana (55% reducere  fata de tariful normal).
  • Pentru a-ti rezerva un loc trimite un mail la adresa: roxana@verticalspirit.ro.
  • Participantele la aceste sedinte care vor dori sa continue sa invete catararea, vor beneficia de un DISCOUNT de 15% la cursurile regulate pe care le organizam la sala.

21.40 TOMBOLA & FESTIVITATEA DE PREMIERE

Vom oferi diplome si premii pentru primele 3 clasate la concursul de boulder si vom organiza o tombola pentru toate fetele participante la serata de boulder. Premiile si produsele pentru tombola vor fi oferite de catre Zumont si Vertical Spirit.

PROVOCARE VESTIMENTARA : Iesi in evidenta!
Hai sa uitam de inhibitii, de reguli si de conformism si sa ne bucuram de haine frumoase si colorate si de ce nu, mulate si cat mai feminine. Sunt permise si chiar recomandate coafurile, machiajul, lacul de unghii, fustitele si rochitele.

PROVOCARE CULINARA - Rasfat intre fete!
Pregateste si tu ceva gustos si hai sa facem schimb de experienta si sa ne bucuram de gusturi bune! Pregatim si noi prajiturele surpriza, iar ceaiul cald si aromat va fi din partea casei!

In seara de 1 Martie, sala va fi deschisa tuturor. Domnilor, sunteti bineveniti sa va clatiti ochii, sa le admirati si sa le sustineti pe doamne si domnisoare si bineinteles, sa va catarati alaturi de ele, dar nu pe traseele dedicate lor. Suntem convinsi ca sunteti de acord ca in aceasta seara speciala, accesul pe traseele de boulder special concepute pentru fete, sa le fie permis doar acestora.

Intrarea la sala si participarea la eveniment este GRATUITA pentru toate fetele!

Va asteptam cu drag!

 

toate noutatile »

H2O Extreme Addict Maramont Hoinareala Maramont Sport EcoNatura In Miscare Blue Gogu