Rendez-vous la Bouldering

zuzu_1_300_01Un nou proiect Vertical Spirit  

Primul Rendez-vous: marti, 19 aprilie, orele 19.00 - 21.30 cu Zuzu (George Stancescu).

Începând cu data de 19 aprilie vă invităm o dată la două săptămâni, la o sesiune specială de bouldering alături de invitații Vertical Spirit, cățărători cu mulți ani de practică și experiență, la stancă și în sală, dar și cu obiective proprii bine setate, atât pentru realizarea directia realizarii de trasee cu grade ridicate de dificultate, cât și în latura competițională.

Invitații îi vom anunța cu o săptămâna înainte de ziua stabilită pentru întâlnirea noastră.

CINE VOR FI INVITATII NOSTRI:  Oliver Batar, Robert Cohn, Bogdan Rus, George Maris, George Stancescu alias Zuzu, Karesz, Viorel Ene alias Jean si lista este deschisă.

CE NE PROPUNEM PRIN ACEASTA INTALNIRE

Ne dorim sa fim facilitatorii unei mai bune întelegeri a bouldering-ului, acesta fiind o alternatiăa foarte accesibilă și cu un rol bine determinat pentru antrenamentul în escaladă.

Obiectivul nostru este ca participanții la aceste cursuri să aibă posibilitatea de a intra în contact cu viziunea despre bouldering și antrenament prin bouldering a fiecăruia dintre cățărătorii cu experiență invitați.

Abordarea traseelor de boulder necesită o anumită gândire strategică, anticipare,  înțelegerea mișcărilor foarte subtile ale corpului ; toate acestea le veți putea descoperi în diversele abordări ale invitaților noștri și veti putea prelua ceea ce înțelegeți și vi se potrivește cel mai bine. 

La fiecare Rendez-vous, tematica va fi stabilită de catre invitatul care va susține sesiunea respectivă și va fi anunțată în prealabil.

Scopul acestor întâniri nu este de a ne arăta cine este mai capabil și mai puternic, ci este unul de  învățare și de extindere a experienței, de integrare a boulderig-ului atât în rutina antrenamentelor cât și la incalzire.

DETALII ORGANIZATORICE

  • Grupe de maximum 8 participanți. Au prioritate primii inscrisi.
  • Înscrierea prealabilă prin e-mail este obligatorie.
  • Nivel curs: începători și/sau avansați, la cererea instructorilor-invitați.
  • Durata: 2h ½
  • Zile de desfașurare: marțea sau joia, 19.00 – 21.30

COST

  • 35 lei / persoană pentru abonații Vertical Spirit
  • 50 lei / persoană pentru cei care nu dețin abonamente valabile la sală

INSCRIERI

 Roxana Anghel
e-mail: roxana@verticalspirit.ro

DETALII :  la Receptia salii si pe www.verticalspirit.ro, rubrica Noutati.

 

toate noutatile »

H2O Extreme Addict Maramont Hoinareala Maramont Sport EcoNatura In Miscare Blue Gogu