GREUceanu si Praslea cel Voinic 2017

1 februarie - 25 noiembrie 2017

Un proiect initiat de Vertical Spirit in 2016, in vederea sustinerii performantei in escalada!

Incepand de anul acesta trofeul GREUceanu va include si sectiunea Praslea cel Voinic, dedicata cataratorilor de nivel mediu, care doresc sa-si depaseasca limitele si sa-si imbunatateasca performantele proprii.

Ca si la editia precedenta, vom decerna Trofeul GREUceanu, celor mai buni cataratori participanti: o fata si un baiat, in cadrul Vertical Step Maraton. De anul acesta vom decerna si Trofeul Praslea cel Voinic.

3 sesiuni

 • Sesiunea 1:  Februarie – Aprilie
 • Sesiunea 2:  Mai – August
 • Sesiunea 3:  Septembrie – Noiembrie

Categorii: feciori & mandre

In cadrul fiecarei sesiuni vor fi setate :

 • 7 trasee pentru GREUceanu
 • 6 trasee pentru Praslea cel Voinic

Dificultatea traseelor*:

 • GREUceanu : intre 7b si 8b
 • Praslea cel Voinic: intre 6c si 7b

*cotatiile propriu-zise ale traseelor din cadrul celor 3 sesiuni pot fi diferite, dar ele se vor incadra in limitele de mai sus. Cotatiile traseelor vor estimative, in baza aprecierilor amenajatorului.

Traseele vor fi comune atat pentru feciori, cat si pentru fete, in cadrul ambelor sectiuni.

Cotatiile traseelor din Sesiunea 1:

 • GREUceanu: un 7b, un 7b+, un 7c, trei 8a-uri, un 8b
 • Praslea cel Voinic: doua 6c, doua 6c+, un 7a, un 7a+ / 7b

GRILA de PUNCTARE a traseelor din Sesiunea 1:

GREUceanu : 7b – 50 pct, 7b+ - 100 pct, 7c – 300 pct, 8a – 1000 pct, 8a+ / 8b – 2000 pct. Se acorda un bouns de 50% celor care parcurg toate cele trei 8a-uri.

PRASLEA cel Voinic: 6c – 50 pct, 6c+ - 100 pct, 7a – 300 pct, 7a+ / 7b – 500 pct.           Se acorda un bonus de 50% celor care parcurg traseele cotate cu 7a, 7a+ / 7b si unul dintre 6c+ -uri. 

Indiferent de maniera de realizare a traseelor: flash sau dupa lucru, punctajul acordat va fi acelasi.

Un traseu se considera realizat: daca se asigura ultima bucla, iar priza de top este controlata.

Maniera de catarare permisa (inclusiv in faza de „lucru”) este: cap de coarda. Traseele lucrate in mansa nu se vor lua in considerare in cazul realizarii lor cap de coarda.

INCURAJAM PARTICIPAREA FETELOR: printr-o atentie sporita acordata manierei de amenajare a traseelor, astfel incat, acestea sa fie accesibile fetelor (se vor evita pasajele morfo).

Fiecare participant, va trebui sa completeze o Fisa de participare, care va fi pastrata la Receptia salii pe toata durata Trofeului. Pentru ca realizarea unui traseu sa fie validata sunt necesare numele si semnatura filatorului si data parcurgerii traseului. Traseele pot fi trecute in fisa de participare doar in ziua parcurgerii !!! Inregistrarea lor ulterioara nu este permisa!!!

AMENAJATOR GREUceanu: Oliver Batar

Mentiuni:

 • La trofeu poate participa oricine este interesat, indiferent de varsta.
 • Nu exista criterii conform carora participarea la una sau alta dintre sectiuni sa fie permisa. Alegerea tine doar de aprecierea proprie si fair-play – ul fiecaruia dintre voi.
 • Pentru ca cele doua trofee sa fie decernate este necesara participarea a minim  3 cataratori la fiecare categorie.
 • Catararea pe traseele setate pentru Greuceanu si Praslea cel Voinic va fi permisa tuturor clientilor Vertical Spirit, dar pentru realizarea clasamentului se vor lua in calcul doar cei care vor completa fisele de participare.
 • Organizatorul nu are obligatia de a completa fisele participantilor si nici de a le atrage atentia cu privire la completarea acestora!!!!

IMPORTANT : Cataratorii care nu locuiesc  in  Bucuresti vor beneficia  de tarife reduse* la sala pentru participarea la acest Trofeu:

 • O intrare, oricand in programul salii:  20 lei (in loc de 30 lei)
 • Abonament saptamanal special  (intrari nelimitate) : 60 lei

*Pentru a beneficia de tarifele reduse este necesara transmiterea unui mesaj la numarul de telefon: 0766.776.887 (SMS sau WhatsApp) sau prin e-mail la adresa andreea@verticalspirit.ro, prin care sa va anuntati intentia de participare, numele si perioada in care veti frecventa sala.

PREMII:

Se vor acorda premii in bani si produse pentru castigatorii celor 2 trofee, precum si diplome pentru ocupantii primelor 3 locuri. Acestea vor fi anuntate in curand.

 

toate noutatile »

H2O Extreme Addict Maramont Hoinareala Maramont Sport EcoNatura In Miscare Blue Gogu