CAMPANIA 2%

2% pentru o viata traita sanatos, sustinand practicarea unui sport ce dezvolta mintea, corpul si spiritul!

În România, sportul - activitate indispensabilă unei dezvoltari armonioase și mentinerii stării de sănătate a organismului uman, este susținut și promovat din ce în ce mai putin de către Stat. Prin legea 2% ai posibilitatea de a direcționa o parte din impozitul pe venit plătit statului, către susținerea și promovarea unei activități sportive.

Alătură-te eforturilor Vertical Spirit de a face cunoscută escalada și de a susține sportul și miscarea în aer liber prin organizarea de evenimente și tabere de escaladă. Aceste acțiuni au și scopul de a aduce împreună oameni care împărtășesc această pasiune și care înțeleg că sportul, mișcarea, activitățile în aer liber și în natură, sunt esențiale pentru o viață traită sănătos și împlinit.

De peste 10 ani, clubul sportiv Vertical Spirit:

  • formează generații de instructori și de cățărători, pasionați de acest sport frumos și provocator.
  • dezvolta zonele de escalada din Romania (precum Baile Herculane si Cheile Sohodolului), amenajand noi trasee de escalada.
  • promoveaza escalada sportiva si performanta in escalada prin organizarea de evenimente dedicate. Vertical Step Maraton, GREUceanu & Praslea cel Voinic si Martisor pe Verticala sunt printre cele mai apreciate evenimente ale noastre).

CE ESTE CAMPANIA 2%? Legea “2%” este, poate, singura posibilitate pentru o asociație sportivă de a obține bani de la stat. Prin intermediul acesteia orice persoană salariată are posibilitatea să direcționeze 2% din impozitul pe venit deja plătit către stat, unei asociații sau fundații. Dacă nu solicitați această direcționare, impozitul pe venit va rămâne în totalitate la stat.

CE VOM FACE CU BANII DIRECTIONATI CATRE C LUBUL NOSTRU ? Banii strânși, vor fi folosiți în următoarele scopuri:

  • amenajarea unor noi trasee de escaladă sportivă în zone cu potențial din tara noastra (Cheile Sohodolului, Băile Herculane) ;
  • organizarea de evenimente care au drept scop promovarea escaladei și creșterea nivelului de performanță în rândul cățărătorilor români.

CUM PROCEDEZ ?

1. Descarcă formularul pre-completat cu datele Clubului sau solicita-l la RECEPTIA salii de escalada din Baicului. Dacă ai venituri doar din salarii, descarca formularul nostru 230. Daca ai venituri din mai multe surse, descarcă formularul nostru 200.

2. Completează-l cu datele tale și semnează-l.

3. În cazul în care îl descarci direct de pe site-ul ANAF, completează si datele noastre. Denumirea: Club Sportiv Vertical Spirit, Cod fiscal: 25511353, Cont: BCR Balta Alba - RO 10 RNCB 0304 1097 2660 0001

4.  În situația în care nu cunoasteți suma care poate fi virată, nu veți completa rubrica “Suma”, caz în care organul fiscal va calcula si va vira suma conform legii.

5. Trimite formularul completat către Administrația Financiară de care aparții cu domiciliul, până la data de 20 mai 2017. În cazul in care ai nevoie, poți găsi adresa Administrației Finanțelor Publice a localității tale de domiciliu in aceasta lista: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/telefoane_judete/Regiuni.htm

6. Copia după formularul 230 și originalul de la formularul 200 se pastrează de către dvs.

7. Daca nu doriți sa mergeți personal la Administrația Financiară (pierdere de timp, cozi interminabile, etc.), aduceți formularul la sala de escaladă aparținand clubului nostru și îl depunem noi la administrație.

8. Poți folosi spațiul online pentru  depunerea Declarației 230, respectiv a Declaratiei 200. Persoanele care au deja semnatură digitală pe site-ul ANAF pot completa online Declarația 200 sau Declarația 230 cu datele Club Sportiv Vertical Spirit, apoi pot da “send” direct. Persoanele fizice își pot face username pe site-ul ANAF, în Spatiul Privat virtual în felul urmator:

Inregistrare utilizatori

Modul de utilizare a Spatiului Privat virtual

Un tutorial privind modul de înregistrare și de utilizare a Spatiului Privat Virtual poate fi gasit si la https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/Tutorial_SPV_09062015.pdf

toate noutatile »

H2O Extreme Addict Maramont Hoinareala Maramont Sport EcoNatura In Miscare Blue Gogu