Dacă vrei să înveți corect și în siguranță tehnicile de cățărare și manevrele de securitate utilizate în escaladă, înscrie-te  la un curs de escaladă. La Vertical Spirit, instructori cu experiență te vor iniția în practicarea acestui sport sau te vor ajuta să progresezi pentru atingerea obiectivelor pe care ți le-ai propus. Progresul va fi mult mai rapid, decât dacă o vei face de unul singur!

Te vei cățăra încă de la prima ședință! Niciuna dintre ședințele de curs nu este doar teoretică! Fiecare ședință include demonstrații și aplicații practice, adică multă cățărare! Pentru o deprindere corectă a tehnicilor de siguranță și cățărare recomandăm urmarea cursurilor timp de minim 3 luni.

 • Vârsta: peste 14 ani.
 • Nivel: începător și mediu.
 • Durata unei ședințe: 2 ore.
 • Conținut curs: cum să te încălzești, cum să folosești diferitele tipuri de prize, cum să îți folosești picioarele și brațele, cum să îți poziționezi corpul, principalele tehnici de cățărare, tehnica de asigurare în maniera manșă și cap de coardă, aspecte de ordin mental implicate în escaladă, care este echipamentul specific utilizat în escaladă, care sunt regulile de siguranță ce trebuie respectate în sală, care sunt riscurile pe care le implica practicarea escaladei și cum le poți evita.
 • Echipament necesar: îmbrăcăminte sport, încălțări de schimb pentru sală OBLIGATORII, magneziu – îl poți procura de la sală, espadrile de cățărat – le poți închiria de la sală sau poți folosi pentru început încălțări sport, cât mai fixe pe picior.
 • Când se organizează cursurile? Pe toata durata anului (inclusiv în vacanțe), excepție zilele de Paște, Crăciun și Anul Nou. Poți începe oricând un curs de escaladă; un există anumite date prestabilite de începere.
 • Înscrierea: se face numai în baza unei programări prealabile, telefonică sau prin e-mail, de preferat cu 2-3 zile înainte de data dorită, pentru a vă asigura că avem disponibilitate.
 • SIGURANȚĂ: accesul în sala de escaladă îți este permis numai în baza completării declarației de securitate, prin care iei la cunoștiință despre regulile ce trebuie respectate în sală și riscurile pe care le implică practicarea escaladei și îți asumi răspunderea pentru toate acțiunile desfașurate în sală, pe cont prorpiu. Pentru a descărca declarația de securitate și a citi despre normele de securitate în sala de escaladă, accesează pagina: Siguranță.

TARIFE CURSURI ADULȚI

CURS INITIERE_REGULAR * TARIF TARIF REDUS elevi/studenți
1 ședință 85 LEI 80 LEI
8 ședințe/lună 445 LEI 405 LEI
4 ședințe/lună sau 2 săptămâni 285 LEI 260 LEI
CURS INIȚIERE_ÎN GRUP RESTRÂNS** TARIF
1 ședință 100 LEI
8 ședințe/lună 515 LEI
4 ședințe/lună sau 2 săptămâni 335 LEI
CURS INIȚIERE_INDIVIDUAL*** TARIF
1 ședință 140 LEI
8 ședințe/lună 625 LEI
4 ședințe/lună sau 2 săptămâni 435 LEI
* Regular – grupe de maxim 6 persoane la un instructor;
** Grup Restrâns – grupe de maxim 4 persoane la un instructor;
*** Individual – o persoană la un instructor sau grup închis de 2, 3 persoane la solicitarea clientului.

 

TARIFE ÎNCHIRIERE ECHIPAMENT ADULȚI

ECHIPAMENT TARIF
Espadrile sau ham 15 RON / zi 70 RON / lună
Dispozitiv asigurare + carabinieră cu filet  5 RON / intrare
Dulăpior depozitare echipament personal 5 Ron / zi sau 25 lei / lună

REDUCERE 10%la cursurile regular și în grup restrâns
pentru minim 2 membri ai aceleiași familii – 2 frați, soț/soție, părinte/copil

PLATA LA SALĂ SE POATE FACE DOAR NUMERAR
 • Programul cursurilor și ședințelor de inițiere tip individual sau în grup restrâns se stabilește în funcție de opțiunile clienților și de disponibilitatea instructorilor noștri.
 • Tarifele includ: intrarea sau abonamentul la sală, taxa de instruire, echipamentul de securitate (ham, corzi, dispozitive de asigurare).
 • Ședințele de curs ne-efectuate, nu se reportează într-o alta lună. Pot fi recuperate maxim 2 ședințe, în măsura în care instructorul este disponibil, doar în perioada de valabilitate a abonamentului.
 • Pentru cursurile achitate și neefectuate, banii nu pot fi returnați.