Copilul tău se cațără peste tot și ar vrea să încerce escalada? Sau a încercat deja, îi place și dorești să practice acest sport sub supravegherea unui instructor specializat?

La Vertical Spirit, copiii de toate vârstele pot descoperi și practica escalada într-un mediu sigur și prietenos. Escalada este despre încredere în forțele proprii, despre perseverență și concentrare, despre depășirea limitelor fizice și mai ales psihice, despre dezvoltarea unui fizic armonios și nu în ultimul rând despre aventură, bucurie, prietenie și interacțiunea cu ceilalți. Escalada nu este doar un sport și prin intermediul ei, copilul tău va învața despre toate aceste lucruri!

 • Vârsta: între 5 și 14 ani.
 • Nivel: începător și mediu.
 • Conținut curs: încălzire fizică generală și specifică, prezentarea echipamentului și a sălii, prezentarea regulilor de siguranță, cățărare pe trasee adecvate vârstei și nivelului; învățarea și perfecționarea tehnicilor specifice de cățărare prin exerciții și teme variate.
 • Durata unei ședințe: 2 ore.
 • Echipament necesar: îmbrăcăminte sport, încălțări de schimb pentru sală OBLIGATORII, magneziu – îl poți procura de la sală, espadrile de cățărat – le poți închiria de la sală sau poți folosi pentru început încălțări sport, cât mai fixe pe picior.
 • Când se organizează cursurile? Pe toata durata anului (inclusiv în vacanțe), excepție zilele de Paște, Crăciun și Anul Nou. Poți începe oricând un curs de escaladă; nu există anumite date prestabilite de începere.
 • Înscrierea: se face numai în baza unei programări prealabile, telefonică sau prin e-mail, de preferat cu 2-3 zile înainte de data dorită, pentru a vă asigura că avem disponibilitate.
 • SIGURANȚĂ : accesul în sala de escaladă este permis numai în baza completării declarației de securitate, prin care iei la cunoștiință despre regulile ce trebuie respectate în sală și riscurile pe care le implică practicarea escaladei. 
 • DECLARAȚIA DE SECURITATE trebuie semnată în cazul minorilor de către părinte, tutore, antrenor sau persoană împuternicită de către părinte sau tutore la sală, în prezența personalului desemnat al sălii. Descarcă declarația de securitate și citește despre regulile ce trebuie respectate în sala de escaladă accesând pagina Siguranță!
 • SALA DE ESCALADĂ NU ESTE LOC DE JOACĂ! Se interzice cu desăvârșire joaca copiilor în sală și spațiile adiacente, alergarea prin sală sau pe saltelele de boulder, joaca cu echipamentele sportive din zona de încălzire, precum și prezența lor în sală în lipsa unui părinte, tutore sau a instructorului.

TARIFE CURSURI COPII

CURS INIȚIERE_ÎN GRUP RESTRÂNS* TARIF COPII
1 ședință 115 LEI
8 ședințe/lună 550 LEI
4 ședințe/lună sau 2 săptămâni 365 LEI
CURS INIȚIERE_INDIVIDUAL** TARIF COPII
1 ședință 160 LEI
8 ședințe/lună 660 LEI
4 ședințe/lună sau 2 săptămâni 465 LEI
* Grup Restrâns – grupe de maxim 4 persoane la un instructor, oricând în programul sălii.
** Individual – o persoană la un instructor sau grup închis de 2, 3 persoane la solicitarea clientului.

TARIFE ÎNCHIRIERE ECHIPAMENT COPII

ÎNCHIRIERIE ECHIPAMENT TARIF COPII
Espadrile sau ham 10 RON / zi 65 RON / lună
Dispozitiv asigurare + carabinieră cu filet  5 RON / intrare
Dulăpior depozitare echipament personal 5 Ron / zi sau 30 lei / lună

REDUCERE 10%la cursurile în grup restrâns pentru minim 2 membrii ai aceleiași familii (frați, copil – parinte)

PLATA LA SALĂ SE POATE FACE DOAR NUMERAR
 • Programul cursurilor și ședințelor de tip individual sau în grup restrâns se stabilește în funcție de opțiunile clienților și de disponibilitatea instructorilor noștri.
 • Tarifele includ: intrarea sau abonamentul la sală, taxa de instruire, echipamentul de securitate (ham, corzi, dispozitive de asigurare).
 • Ședințele de curs ne-efectuate în durata de valabilitate a abonamentului (30 zile) nu se reportează într-o alta lună. Pot fi recuperate, în măsura în care instructorul este disponibil și de comun acord cu acesta, doar în perioada de valabilitate a abonamentului.
 • Tarifele de mai sus se aplică copiilor pana în 14 ani, dar și elevilor ce depășesc această vârstă.
 • Pentru cursurile achitate și neefectuate banii nu se returnează.
 • Abonamentele la curs sunt nominale și netransmisibile.